top of page

DESPRE ARKEDO INTERNATIONAL SCHOOL

ARKEDO International School este o școală privată situată în inima Bucureștiului, sector 1. Oferim o educație de clasă mondială elevilor din medii diverse, pregătindu-i pentru succesul în viață. Elevii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem și ne străduim să creăm un mediu de învățare favorabil, incluziv și antrenant pentru ei.

Liderii viitorului 

Programul „Liderii viitorului” unic în școala noastră este conceput pentru a inspira următoarea generație de pionieri și factori de schimbare. Este o inițiativă proaspătă și captivantă care vizează dezvoltarea potențialului de lider în cadrul fiecărui tânăr cursant. Recunoscând importanța cultivării abilităților de conducere de la o vârstă fragedă, acest program inovator este conceput pentru a le oferi tinerilor elevi încrederea, empatia și gândirea strategică necesare pentru a conduce cu integritate și viziune. 

Printr-un curriculum dinamic care combină ateliere interactive, exerciții de formare a echipei și activități de rezolvare a problemelor din lumea reală, elevii sunt încurajați să exploreze calitățile esențiale ale unui lider eficient. Ei învață despre responsabilitate, puterea comunicării pozitive și importanța muncii în echipă, toate în timp ce dezvoltă o înțelegere profundă a modului în care să iau decizii etice și ii inspira pe alții să atingă obiective comune. 

„Liderii viitorului” este conceput în jurul activităților distractive, interactive, care provoacă elevii să gândească critic, să colaboreze cu colegii și să intre în roluri de conducere în situații variate. De la discuții de grup la învățare bazată pe proiecte, programul acoperă aspecte cheie ale leadershipului, cum ar fi luarea deciziilor, empatia, comunicarea și rezolvarea problemelor. 

Un accent semnificativ este pus pe învățarea bazată pe acțiune, în care studenții au oportunități de a conduce proiecte mici, încurajând simțul responsabilității și a răspunderii încă de la o vârstă fragedă. Aceste experiențe sunt esențiale pentru construirea încrederii și a unei atitudini capabile în rândul tinerilor care învață.

shutterstock_2166354921 (1).jpg
WhatsApp Image 2023-07-10 at 19.28_edited.jpg

Proiecte Antreprenoriale

Dezvoltarea unui proiect antreprenorial original, care provoacă elevii să conceapă, să implementeze și să prezinte un concept de start-up. Acest proiect încurajează gândirea creativă, rezolvarea problemelor și perspicacitatea. Elevii vor forma echipe pentru a găsi idei inovatoare de produse sau servicii, pentru a efectua cercetări de piață, pentru a dezvolta un plan de afaceri și, în final, pentru a-și prezenta start-up-ul unui juriu. Proiectul își propune să simuleze inițiativa antreprenorială, punând accent pe colaborare, leadership și reziliență. Această experiență practică pregătește studenții pentru provocările din lumea reală, stimulând spiritul antreprenorial și inovator.

bottom of page