top of page

ARKEDO

International School

ARKEDO International School este o școală privată situată în București, sector 1. Oferim o educație de clasă mondială elevilor noștri, pregătindu-i pentru succes în toate domeniile vieții.

SO200792_edited.jpg

Mesajul directorului

    Școala noastră este mai mult decât un simplu loc de învățare; este o comunitate în care promovăm creșterea minților tinere. Credem că fiecare copil este un super-erou și este datoria noastră să-i încurajăm să-și descopere super-puterile și să le creștem împreună.

    Credem în puterea viselor și în puterea determinării. Aici, fiecare elev este încurajat să-și exploreze pasiunile, să descopere noi interese și să se provoace pe el însuși din punct de vedere academic, artistic și atletic. Misiunea noastră este să cultivăm un mediu sănătos care să susțină toate aspectele creșterii – intelectuale, emoționale și sociale.

    Ne angajăm să creăm o cultură în care toată lumea se simte apreciată, respectată și conectată. Diversitatea este puterea noastră, iar incluziunea este fundamentul nostru. Împreună, sărbătorim contribuțiile unice ale fiecărui individ, știind că eforturile colective duc la rezultate extraordinare.

Jacqueline Pavel

Misiune și Valori

La școala noastră, suntem dedicați cultivării unui mediu în care fiecare elev este recunoscut ca un individ cu potențial unic.

Misiunea noastră este să inspirăm o pasiune pentru învățare, să stimulăm creativitatea și curiozitatea și să dăm putere copiilor să-și urmeze visele și aspirațiile. Ne străduim să oferim o educație cuprinzătoare care dezvoltă abilități intelectuale, emoționale și sociale, pregătindu-ne studenții nu doar pentru succesul academic, ci și pentru o viață împlinită și responsabilă într-o societate globală.

 

Valorile de bază ARKEDO:

  • Imputernicire: Încurajăm studenții noștri să-și asume învățarea, încurajându-i să-și exploreze interesele și talentele și să devină elevi încrezători și auto-direcționați.

  • Incluziune: Îmbrățișăm diversitatea și promovăm o comunitate incluzivă în care toți membrii se simt apreciați, respectați și sprijiniți, recunoscând că diferențele noastre îmbogățesc experiența de învățare pentru toată lumea.

  • Integritate: Suprimăm cele mai înalte standarde de onestitate, etică și respect în toate acțiunile noastre, învățându-i pe studenții noștri importanța integrității în construirea încrederii și credibilității.

  • Inovaţie: Încurajăm inovația și gândirea critică, permițând studenților să abordeze provocările în mod creativ și să se adaptezeo lume în continuă schimbare.

  • Colaborare: Promovăm o cultură a colaborării între studenți, personal și părinți, crezând că munca în echipă îmbunătățește învățarea și favorizează relații puternice și de susținere.

  • Reziliență: Susținem studenții noștri în dezvoltarea rezilienței, învățându-i să facă față provocărilor cu curaj și să învețe din experiențele lor.

  • Implicarea comunității: Ne angajăm sa construim o comunitate pentru a îmbogăți experiențele educaționale ale elevilor noștri, pentru a promova un sentiment de responsabilitate civică și pentru a contribui pozitiv la societate.

 

    Angajamentul nostru față de aceste valori asigură că elevii noștri excelează nu numai din punct de vedere academic, ci și ca membri responsabili și plini de compasiune ai societății.

WhatsApp Image 2022-06-05 at 8.22_edited.jpg

COLECTIVUL ACADEMIC

Colectivul academic și personalul nostru sunt inima școlii internaționale ARKEDO. Ei sunt dedicați să-i ajute pe elevii noștri să reușească și să le ofere o educație excepțională . Suntem mândri să avem o echipă de educatori pasionați de munca lor și angajați să facă o diferență în viața elevilor noștri.

dna. Rodica Aliman

DIRECTOR

dna. Madalina Benig

PROFESOR

PRIMAR

dna. Laura Radulescu

PROFESOR

ARTĂ

dna. Alexandra Rusu

COORDONATOR PREȘCOLAR

dna. Andra Mazare

PROFESOR

PREȘCOLAR

COORDONATOR ACADEMIC

dna. Manuela Dusa

PROFESOR PRIMAR

dl. Marius Batfoi

PROFESOR

SPORT

dna. Roberta Negru

PROFESOR

PREȘCOLAR

dna. Maria Georgescu

PROFESOR

PREȘCOLAR

dna. Ileana Paun

DIRECTOR ACADEMIC

dna. Adorata Aelenei

ASISTENT

PROFESOR PRIMAR

dna. Emilia Mestecareanu

PROFESOR PRIMAR

doamna Carmen Lupu

dna. Denisa Vasile

PROFESOR

PREȘCOLAR

dna. Andreea Lazar

PROFESORUL

PREȘCOLAR

dna. Diana Smaranda

dna. Jacqueline Pavel

ASISTENT

PROFESOR PRIMAR

PROFESORUL

PREȘCOLAR

bottom of page