top of page
WhatsApp Image 2024-03-16 at 7.19.23 PM.jpeg

Empowering young minds

Bun venit la

ARKEDO International School

Experiență de învățare excepțională

La ARKEDO International School, oferim un mediu de învățare dinamic, cu facilități de clasă mondială și profesori cu experiență pentru a ne asigura că elevii noștri primesc cea mai bună educație posibilă. Accentul nostru este de a oferi o bază solidă pentru succesul academic, precum și de a cultiva creativitatea, gândirea critică și abilitățile de conducere. Vino să ne vizitezi și să experimentezi diferența ARKEDO!

IMG_20230616_174402_970_edited.jpg

Viața elevilor la ARKEDO

La ARKEDO, credem că viața de elev este o parte integrantă a experienței de învățare. Oferim o gamă largă de activități extracurriculare care răspund intereselor diverse ale elevilor noștri, inclusiv sport, muzică, teatru și educatie civică. Scopul nostru este de a oferi o educație completă, care să pregătească copiii noștri pentru succes în toate aspectele vieții.

Înscrierea pentru anul academic
2024-2025
este acum deschisă!

Acum acceptăm înscrieri pentru anul universitar viitor. Dacă sunteți în căutarea unei școli care prețuiește excelența academică, inovația și creativitatea, atunci ARKEDO International School este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. 

Procesul nostru de admitere este simplu și direct, așa că nu ezitați să ne contactați astăzi!

image_1701164593794_edited.jpg

Ultimele știri și articole

Explorați ARKEDO pe Instagram

Urmați-ne @arkedo_school

Rămâneți la curent cu știrile ARKEDO

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Mulțumim pentru subscripție!

bottom of page