top of page

Bine ați venit la ARKEDO International School

ARKEDO International School este o școală privată situată în sectorul 1 al Bucureștiului. Școala noastră este dedicată furnizării de educație de calitate, care să asigure că elevii sunt bine echipați pentru a face față provocărilor lumii moderne. Credem că părinții joacă un rol vital în educația copilului lor și ne angajăm să lucrăm cu tine pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile pentru copilul tău.

Cele mai recente știri

La ARKEDO International School, ne angajăm să ținem părinții la curent cu cele mai recente știri și evenimente. Personalul nostru dedicat lucrează neobosit pentru a se asigura că fiecare elev are acces la resursele de care are nevoie pentru a reuși. Reveniți în mod regulat pentru actualizări despre evenimentele școlare, programele speciale și multe altele.

Suntem încântați să anunțăm că luna viitoare vom găzdui un târg științific. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru elevi de a-și demonstra abilitățile și creativitatea. Încurajăm toți părinții să participe și să sprijine elevii noștri în timp ce își prezintă proiectele. În plus, săptămâna viitoare vom organiza o conferință părinți-profesori. Vă rugăm să vă verificați e-mailul pentru detalii și pentru a programa o întâlnire cu profesorul copilului dumneavoastră.

Image by Ioann-Mark Kuznietsov

De ce părinții prețuiesc ARKEDO

"Înscrierea copilului nostru la Școala Internațională Arkedo a fost o experiență transformatoare, nu doar pentru copilul nostru, ci pentru întreaga noastră familie. Arkedo este mai mult decât o școală; este o comunitate vibrantă care își extinde căldura și incluziunea către fiecare familie care devine parte din ea. De la început, am fost primiți cu brațele deschise, și nu a durat mult până când ne-am simțit profund conectați la această comunitate diversă și dinamică." Cristina N


"Accentul pus de Arkedo pe valori precum empatia, respectul și colaborarea este evident în fiecare aspect al curriculumului său și al vieții școlare. Aceste valori nu sunt doar predate; ele sunt trăite și experimentate, modelând elevii în indivizi compasivi și responsabili social. Copilul meu a dezvoltat prietenii semnificative, a învățat importanța de a contribui la comunitate și a câștigat o apreciere profundă pentru diversitatea culturală." Ana T.

bottom of page